T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / BEYŞEHİR - Gölyaka İlkokulu

Gölyaka İlkokulu

Telefon
0332 522 00 29
Belgegeçer
0332 522 00 29
WEB
https://beysehirgolyakailkokulu.meb.k12.tr
Adres
GÖLYAKA MAH. 42964. SK. NO: 1 BEYŞEHİR / KONYA
Vizyon
İstiyoruz ki… “Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin…” “Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin… “Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın…” “Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın…” “Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın…”
Misyon
NEDEN VARIZ ? Biz Gölyaka İlköğretim Okulu tüm idareci, öğretmen ve personeliyle bütün öğrencilerin öğrenmelerinisağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara çalışmanın ve başarının erdemini, Türk Kültür ve değerlerine bağlı, evrensel insani ilkelerine saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler, kazandırmak için varız.
Başarılar
0
Öğretmen :8
Öğrenci :10
Derslik :9
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :63
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08.30 sabah giriş 14.30 Ders bitiş
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Kasabamız Isparta il sınırında olup ilçeye ulaşım otobüsle yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Gölyaka Kasabası Beyşehir Gölünün batısında yerleşmiş olup göle sıfır mesafede denebilir. Geçim kaynağı genellikle balıkçılık ve tarımladır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Beyşehir ilçesine uzaklığı 60 km Konya ilimize ise 145 km dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır